15/02/2024

Laat je grasmaaier herstellen bij Arthur Beyls

15/02/2024

Laat je grasmaaier herstellen bij Arthur Beyls

De lente komt eraan en dus is het binnenkort weer tijd om de grasmachine boven te halen. Is er echter nog een defect aan jouw toestel? Dan is het nu het moment om langs te komen bij Arthur Beyls in Gits, waar we je grasmaaier herstellen in ons eigen atelier.

Grasmaaier herstellen of binnenbrengen voor onderhoud

Bij Arthur Beyls beschikken we over een eigen werkplaats, waar we jouw grasmaaier herstellen bij defecten. We werken hierbij volstrekt merkonafhankelijk, zodat je met alle soorten grasmachines en zitmaaiers kan langskomen. Dus ook als je machine niet bij ons is aangekocht, kan je de grasmaaier laten herstellen in ons atelier. Wij hebben dan ook een erg groot magazijn, met wisselonderdelen van diverse merken. Op die manier kunnen we een snelle service garanderen.

Naast alle beschikbare onderdelen, is er ook nog de 24 uren besteldienst van onze leveranciers. Dit geldt voor de merken die we zelf verkopen en verhuren in de winkel, maar ook voor andere bekende merken zoals bijvoorbeeld Husqvarna, Stihl of Honda. Wij hebben dus alle nodige materialen en knowhow in huis om je zitmaaier te herstellen of defecten aan je robotmaaier weg te werken.

Een kleine tip: voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom raden wij onze klanten steeds een proactief winteronderhoud aan. Tijdens de wintermaanden kunnen tuinaannemers en hobbytuiniers bij ons hun grasmachines en/of zitmaaiers binnenbrengen. Wij staan in voor een algemeen nazicht, verversen de olie, slijpen de messen en plaatsen een nieuwe bougie, olie- en luchtfilter. Op die manier krijgt je tuinmachine een veel langere levensduur en start je aan de eerste maaibeurten met een machine die zo goed als nieuw is.

Verkoop en verhuur van diverse professionele grasmaaiers

In onze winkel in Gits kan je niet alleen voor herstellingen terecht, maar ook voor de aankoop of huur van diverse tuin- en reinigingsmachines. Zeker voor grasmachines is er heel wat keuze beschikbaar.

Grasmachines te koop:

  • Loopmaaiers met aluminium chassis of op accu? Dankzij onze leveranciers Sabo, Cramer, Club Cadet en Pellenc vind je steeds de ideale loopmaaier voor jouw activiteiten.
  • Zitmaaiers en tuintractoren zijn ideaal voor grotere oppervlakten. Wij bieden modellen aan op accu of benzinemotor, met opvang of zij-uitlozing. In ons aanbod vind je modellen van Grillo, Club Cadet, John Deere, Solo by Al-Ko en Sentar by Stiga.
  • Robotmaaiers, met gps en gsm-module? Exemplaren die afgestemd zijn op het gebruik op sportvelden, parken en erg grote tuinen? Via Arthur Beyls beschik je over een robotmaaier met alle hedendaagse snufjes en uitgebreide mogelijkheden. Hiervoor zijn Cramer en Belrobotics onze vaste leveranciers.

Grasmachines te huur:

  • De meest courante loop-, zit- en robotmaaiers worden uitsluitend verkocht en dus niet verhuurd. Dit omdat ze doorgaans intensief gebruikt worden en erg regelmatig nodig zijn. Wel verhuren wij een motoculteur met klepelmaaier. Met deze tuinmachine kan je niet alleen (hoog) gras maaien, maar ook struikjes en oneffen bermen. Ideaal dus voor de robuustere maaiwerken. Je kan de motoculteur zowel voor een halve als een volledige dag huren.

Unieke service bij Arthur Beyls in Gits (bij Roeselare)

Uiteraard kan iedereen langskomen om zijn/haar grasmachine of zitmaaier te herstellen, maar bij Arthur Beyls gaan we graag nog een stapje verder. Naast onze verkoop, verhuur en eigen hersteldienst, hebben we namelijk ook een afhaaldienst.

Herstelling nodig voor een zit- of grasmaaier in Roeselare, Kortrijk, Brugge, Ieper, Torhout, Oostkamp, Lichtervelde, Kortemark, Ardooie of Zwevezele? Mits het maken van een afspraak, kan deze bij jou opgehaald worden. Ook andere locaties zijn steeds onderling bespreekbaar. Op die manier willen we een herstelling voor je grasmaaier nog toegankelijker maken.

Zitmaaier herstellen? Een defect aan je loop- of robotmaaier?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met Arthur Beyls.

Deel dit bericht

Info &
Contact

openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag:
Zaterdag
Zondag

07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 16u00
Gesloten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons ruim aanbod in tuin- en reinigingsmachines?

Vraag een offerte aan

Laat je grasmaaier herstellen bij Arthur Beyls
Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen je een offerte op maat.

Huur nu!

Laat je grasmaaier herstellen bij Arthur Beyls
Startdatum
Einddatum
Ik wil een halve dag huren
Ik neem een halve dag

Vraag een offerte aan

Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen een offerte op maat.

Wij staan persoonlijk voor je klaar.

Voor onderhoud, nazicht of herstellingen kan je steeds op onze diensten rekenen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer info rond de verkoop of verhuren van onze machines? Wil je meer weten over onze service?