Herstelling Kärcher hogedrukreiniger

Herstelling Kärcher hogedrukreiniger

Vlotte herstelling van je Kärcher hogedrukreiniger

Wat Arthur Beyls onderscheidt van andere verkooppunten of verhuurbedrijven, is de aanwezigheid van ons eigen atelier. Wij hoeven je toestel in veel gevallen niet op te sturen naar de reparatieservice, maar kunnen zelf instaan voor de herstelling van je Kärcher hogedrukreiniger.

In ons atelier hebben we een ruime voorraad met onderdelen, om zo een snelle depannage te verzekeren. Zo vermijd je als professional het risico dat je machine lange tijd buiten gebruik. Deze service geldt overigens niet alleen voor de herstelling van je Kärcher hogedrukreiniger, maar ook voor alle andere courante merken van tuin- en reinigingsmachines.

Graag geven we nog mee dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Je kan er dus ook steeds voor kiezen om tijdens een rustige periode je Kärcher hogedrukreiniger proactief binnen te brengen voor een onderhoud, zodat wij alle functies kunnen nakijken. Op die manier verleng je de levensduur en verklein je de kans op een panne tijdens drukke periodes.

Waarom kiezen voor een Kärcher hogedrukreiniger?

Het Duitse Kärcher is de wereldwijde marktleider in diverse types van reinigingsmachines en dat is uiteraard geen toeval. Het bedrijf verdiept zich al tientallen jaren in innovatie en ontwerpt zowel producten voor particulieren als professionals. Het gamma met reinigingsmachines is dan ook enorm uitgebreid. Naast de Kärcher hogedrukreiniger behoren bijvoorbeeld ook de hogedrukreinigers, stofzuigers, schrobzuigmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers en vele andere toestellen tot de toppers in hun soort.

Net door die bewezen kwaliteit kiezen we bij Arthur Beyls vol overtuiging voor de Kärcher hogedrukreiniger en andere reinigingsmachines. Meer nog: je kan ze niet alleen bij ons aankopen of huren, maar ook laten herstellen. In ons eigen atelier beschikken we over een ruime voorraad met onderdelen, zodat je kan rekenen op een vlotte depannage. Zo ben je steeds verzekerd van een uitstekende dienst na verkoop.

Kärcher hogedrukreiniger kopen of huren bij Arthur Beyls

Een groot voordeel bij Arthur Beyls is dat je ervoor kan kiezen om jouw Kärcher hogedrukreiniger te kopen of te huren. Heb je als professional bepaalde toestellen vaak nodig, dan is een aankoop uiteraard logischer. Ben je daarentegen een particulier die een machine slechts eenmalig wil gebruiken, dan kan je deze eenvoudig bij ons huren. Alle machines worden in ons eigen atelier onderhouden en verkeren dus in topconditie.

Interesse in een kwalitatieve Kärcher hogedrukreiniger? Bestel dan eenvoudig jouw exemplaar via onze website, kom langs in de winkel of contacteer ons voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Info &
Contact

openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag:
Zaterdag
Zondag

07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 16u00
Gesloten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons ruim aanbod in tuin- en reinigingsmachines?

Koop nu een Cramer robotmaaier!

Krijg €150 korting op de installatie!

🌱 Koop een Cramer maairobot bij Arthur Beyls als geregistreerde dealer.

🛠️ Ontvang €150 korting als je ook de installatie door ons laat uitvoeren.

📲 Registreer de robot op www.cramertools-service.com en geniet van een connectiviteits-abonnement van 12 jaar garantie voor de Cramer Connect App.

Promotie geldig tot en met 31 juli 2024. Neem nu contact op om te reserveren of kom langs in de winkel:

Vraag een offerte aan

Herstelling Kärcher hogedrukreiniger
Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen je een offerte op maat.

Huur nu!

Herstelling Kärcher hogedrukreiniger
Startdatum
Einddatum
Ik wil een halve dag huren
Ik neem een halve dag

Vraag een offerte aan

Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen een offerte op maat.

Wij staan persoonlijk voor je klaar.

Voor onderhoud, nazicht of herstellingen kan je steeds op onze diensten rekenen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer info rond de verkoop of verhuren van onze machines? Wil je meer weten over onze service?