Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher hogedrukreiniger

Het spreekwoord ‘voor elk wat wils’ is bij een Kärcher hogedrukreiniger perfect op zijn plaats. Het merk heeft dan ook een ruim aanbod met hogedrukreinigers ontworpen, afgestemd op de specifieke noden van hun gebruikers. Zo kunnen particulieren een lichte Kärcher hogedrukreiniger aanschaffen voor kleine reinigingswerken in de tuin of het poetsen van de auto, terwijl professionals ook opties zullen ontdekken die geschikt zijn voor het zwaardere werk.

Uitgebreid gamma met K7 als ultieme krachtpatser

Zo is de K7 momenteel de krachtigste Kärcher hogedrukreiniger op de markt. Deze krachtpatser beschikt over een sterke aluminium pomp en watergekoelde motor, waardoor het een enorm duurzaam toestel is. Je kan er hardnekkig vuil mee verwijderen en kan in één uur wel 60 vierkante meter reinigen. Heb je een minder krachtig toestel nodig of is de oppervlakte relatief klein, dan kan je beroep doen op de kleinere broertjes zoals de K5, K4, K3 of K2.

Heb je als professional specifieke noden, dan speelt Kärcher ook hier perfect op in. Zo is er de allereerste hogedrukreiniger met smart control. Dit toestel vertelt je per toepassing zelf wat de ideale instellingen zijn en welke accessoires je dient te gebruiken. Ook zijn er extra compacte, lichte of draadloze alternatieven in het aanbod, hogedrukreinigers met heet water of heuse hogedruktrailers. Dit alles om optimaal tegemoet te komen aan de vereisten van vakmannen uit diverse sectoren. Het complete aanbod, dat volledig verkrijgbaar is bij Arthur Beyls, kan je in de brochure terugvinden. Snelle beslissers genieten tijdelijk overigens van extra voordeel, want voor alle hogedrukreinigers die in 2024 aangekocht worden, geldt er een verlengde garantietermijn van vijf jaar.

Redenen om te kiezen voor een Kärcher hogedrukreiniger

Als wereldwijde marktleider is het Duitse Kärcher gespecialiseerd in verschillende typen reinigingsmachines dankzij hun focus op innovatie. Ze ontwerpen producten voor zowel particulieren als professionals, waardoor het assortiment aan reinigingsmachines enorm divers is. Naast de Kärcher hogedrukreiniger behoren ook hogedrukreinigers, stofzuigers, schrobzuigmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers en andere apparaten tot de top in hun categorieën.

Door de bewezen kwaliteit kiezen we bij Arthur Beyls vol vertrouwen voor de Kärcher hogedrukreiniger en andere reinigingsmachines. Deze zijn niet alleen te koop of te huur bij ons, maar kunnen ook in ons eigen atelier gerepareerd worden met behulp van een ruime voorraad aan onderdelen. Zo garanderen we een uitstekende dienst na verkoop en een probleemloze service.

Kärcher hogedrukreiniger kopen of huren bij Arthur Beyls

Bij Arthur Beyls heb je de keuze om een Kärcher hogedrukreiniger te kopen of te huren, afhankelijk van je behoeften. Voor professionals die bepaalde apparaten regelmatig gebruiken is een aankoop logisch, terwijl particulieren die een machine slechts incidenteel nodig hebben ervoor kunnen kiezen om deze bij ons te huren. Al onze machines worden goed onderhouden in ons eigen atelier en zijn dus in optimale staat.

Ben je geïnteresseerd in een hoogwaardige Kärcher hogedrukreiniger? Bestel dan gemakkelijk via onze website, breng een bezoek aan onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om je verder te helpen!

Info &
Contact

openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag:
Zaterdag
Zondag

07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 16u00
Gesloten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons ruim aanbod in tuin- en reinigingsmachines?

Koop nu een Cramer robotmaaier!

Krijg €150 korting op de installatie!

🌱 Koop een Cramer maairobot bij Arthur Beyls als geregistreerde dealer.

🛠️ Ontvang €150 korting als je ook de installatie door ons laat uitvoeren.

📲 Registreer de robot op www.cramertools-service.com en geniet van een connectiviteits-abonnement van 12 jaar garantie voor de Cramer Connect App.

Promotie geldig tot en met 31 juli 2024. Neem nu contact op om te reserveren of kom langs in de winkel:

Vraag een offerte aan

Kärcher hogedrukreiniger
Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen je een offerte op maat.

Huur nu!

Kärcher hogedrukreiniger
Startdatum
Einddatum
Ik wil een halve dag huren
Ik neem een halve dag

Vraag een offerte aan

Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen een offerte op maat.

Wij staan persoonlijk voor je klaar.

Voor onderhoud, nazicht of herstellingen kan je steeds op onze diensten rekenen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer info rond de verkoop of verhuren van onze machines? Wil je meer weten over onze service?