Kärcher schrobzuigmachine

Kärcher schrobzuigmachine

Kärcher is gespecialiseerd in het maken van reinigingsmachines voor specifieke taken en dat zien we zeker bij de Kärcher schrobzuigmachine terug. Deze machines werken allemaal min of meer hetzelfde, maar hebben wel elk hun eigen toepassingen.

Reinigingsmachine op maat van jouw noden

Door tegemoet te komen aan de verschillende taken die uitgevoerd worden met een Kärcher schrobzuigmachine heeft het merk verschillende ontwerpen, maten, opzetborstelsystemen en aandrijftechnologieën op de markt gebracht. Afhankelijk van het vloeroppervlak dat gereinigd moet worden en de eventuele aanwezigheid van objecten, vind je dan ook steeds de perfecte keuze in het gamma.

Eenschijfsmachines, compacte schrobzuigmachines, handgeleide exemplaren of zelfs grotere machines om op te zitten. In de uitgebreide brochure vind je per toestel de maximale looptijd van de accu, de werkbreedte van de borstels en de maximale oppervlakte terug. Heb je toch nog vragen over de ideale keuze, dan helpt het team van Arthur Beyls je uiteraard graag verder.

Naast de toestellen zelf, kan je overigens ook de bijhorende reinigingsmiddelen van Kärcher FloorPro aanschaffen voor een optimaal rendement en optimale bescherming.

Voordelen van het kiezen voor een Kärcher schrobzuigmachine

Als wereldwijde marktleider is het Duitse bedrijf Kärcher gespecialiseerd in diverse reinigingsmachines, dankzij jarenlange innovatie en expertise. Het assortiment omvat niet alleen schrobzuigmachines, maar ook hogedrukreinigers, stofzuigers, tapijtreinigers, stoomreinigers en meer van topkwaliteit.

Bij Arthur Beyls hebben we vol vertrouwen gekozen voor de Kärcher schrobzuigmachine en andere reinigingsapparatuur vanwege de bewezen kwaliteit. Je kunt bij ons niet alleen deze machines kopen of huren, maar we bieden ook reparaties aan met een ruime voorraad onderdelen voor een uitstekende dienst na verkoop.

Kärcher schrobzuigmachine bij Arthur Beyls: kopen of huren

Bij Arthur Beyls heb je de keuze om een Kärcher schrobzuigmachine te kopen of te huren. Voor professionals die regelmatig machines nodig hebben, is aankoop logischer. Particulieren die een machine incidenteel gebruiken, kunnen deze gemakkelijk bij ons huren. Alle machines worden goed onderhouden in ons eigen atelier, waardoor ze altijd in topconditie verkeren.

Wil je een hoogwaardige Kärcher schrobzuigmachine? Bestel dan eenvoudig online via onze website, kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Info &
Contact

openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag:
Zaterdag
Zondag

07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 16u00
Gesloten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons ruim aanbod in tuin- en reinigingsmachines?

Koop nu een Cramer robotmaaier!

Krijg €150 korting op de installatie!

🌱 Koop een Cramer maairobot bij Arthur Beyls als geregistreerde dealer.

🛠️ Ontvang €150 korting als je ook de installatie door ons laat uitvoeren.

📲 Registreer de robot op www.cramertools-service.com en geniet van een connectiviteits-abonnement van 12 jaar garantie voor de Cramer Connect App.

Promotie geldig tot en met 31 juli 2024. Neem nu contact op om te reserveren of kom langs in de winkel:

Vraag een offerte aan

Kärcher schrobzuigmachine
Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen je een offerte op maat.

Huur nu!

Kärcher schrobzuigmachine
Startdatum
Einddatum
Ik wil een halve dag huren
Ik neem een halve dag

Vraag een offerte aan

Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen een offerte op maat.

Wij staan persoonlijk voor je klaar.

Voor onderhoud, nazicht of herstellingen kan je steeds op onze diensten rekenen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer info rond de verkoop of verhuren van onze machines? Wil je meer weten over onze service?