Kärcher stofzuiger

Kärcher stofzuiger

Heb je nood aan een Kärcher stofzuiger voor professionele doeleinden? Dan ben je bij Arthur Beyls aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod met diverse stofzuigers, waarbij ongetwijfeld ook opties die aan jouw noden zullen voldoen.

Stofzuigers voor specifieke professionele toepassingen

Dat het aanbod uitgebreid is, mag je overigens best een understatement noemen. Zo heeft Kärcher enkele sterke allround stofzuigers, maar ook exemplaren die voor specifieke taken bedoeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheidsstof-waterzuiger, die speciaal gemaakt is voor grote hoeveelheden fijn stof. Dit toestel is specifiek gemaakt om de gezondheid van gebruikers te beschermen. Naast fijn stof worden namelijk ook schadelijke stoffen zoals asbest geëlimineerd. Een ander concreet voorbeeld is de batterij-aangedreven rugzakstofzuiger. Dit toestel is enorm licht dankzij het gebruikte EPP-materiaal en is enorm handig in smalle ruimtes, zoals bijvoorbeeld in vliegtuigen, bioscopen, trappenhallen of op het openbaar vervoer.

Het zijn slechts enkele voorbeelden van een Kärcher stofzuiger voor professionals, maar de opties zijn quasi eindeloos. Neem dus gerust een kijkje in de brochure om de mogelijkheden verder te ontdekken. Wat alle toestellen wél met elkaar gemeen hebben, is dat ze uitvoerig getest zijn en aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen. Kärcher streeft er steeds naar om de stofzuiger licht en robuust te bouwen, maar tegelijk ook stil te laten werken.

Voordelen van het kiezen voor een Kärcher stofzuiger

Kärcher, een toonaangevende Duitse fabrikant van reinigingsmachines, is wereldwijd bekend en staat bekend om zijn innovatie en diversiteit aan producten voor zowel particuliere als professionele doeleinden. Het assortiment van reinigingsmachines is zeer uitgebreid en omvat niet alleen stofzuigers, maar ook hogedrukreinigers, schrobzuigmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers en meer.

Bij Arthur Beyls kiezen we vol vertrouwen voor de Kärcher stofzuiger en andere reinigingsmachines vanwege hun bewezen kwaliteit. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf of huur van deze machines, maar ook voor reparaties. In ons eigen atelier hebben we een ruime voorraad aan onderdelen, waardoor we een snelle service kunnen garanderen en een uitstekende after-sales dienstverlening kunnen bieden.

Kärcher stofzuiger kopen of huren bij Arthur Beyls

Bij Arthur Beyls is het voordeel dat je de keuze hebt om een Kärcher stofzuiger te kopen of te huren. Voor professionals die bepaalde apparatuur regelmatig nodig hebben, is een aankoop logisch. Als particulier die een machine slechts incidenteel gebruikt, is huren een praktische optie. Alle machines worden goed onderhouden in ons eigen atelier en verkeren dus altijd in topconditie.

Ben je geïnteresseerd in een hoogwaardige Kärcher stofzuiger? Bestel dan eenvoudig via onze website, bezoek onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om je verder te helpen!

Info &
Contact

openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag:
Zaterdag
Zondag

07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 16u00
Gesloten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons ruim aanbod in tuin- en reinigingsmachines?

Koop nu een Cramer robotmaaier!

Krijg €150 korting op de installatie!

🌱 Koop een Cramer maairobot bij Arthur Beyls als geregistreerde dealer.

🛠️ Ontvang €150 korting als je ook de installatie door ons laat uitvoeren.

📲 Registreer de robot op www.cramertools-service.com en geniet van een connectiviteits-abonnement van 12 jaar garantie voor de Cramer Connect App.

Promotie geldig tot en met 31 juli 2024. Neem nu contact op om te reserveren of kom langs in de winkel:

Vraag een offerte aan

Kärcher stofzuiger
Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen je een offerte op maat.

Huur nu!

Kärcher stofzuiger
Startdatum
Einddatum
Ik wil een halve dag huren
Ik neem een halve dag

Vraag een offerte aan

Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen een offerte op maat.

Wij staan persoonlijk voor je klaar.

Voor onderhoud, nazicht of herstellingen kan je steeds op onze diensten rekenen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer info rond de verkoop of verhuren van onze machines? Wil je meer weten over onze service?