22/01/2024

Tuinmachine huren? Dit zijn de voordelen bij Arthur Beyls

22/01/2024

Tuinmachine huren? Dit zijn de voordelen bij Arthur Beyls

Zou ik deze tuinmachine huren of toch zelf aankopen? Het is een vraag die regelmatig opduikt bij mensen die vaak in de tuin actief zijn. Bij Arthur Beyls kunnen zowel professionals als liefhebbers terecht om tuinmachines te huren en kopen.

 

Een tuinmachine huren is soms voordeliger

Als enthousiaste hobbytuinier wil je graag met het beste materiaal aan de slag, maar slechts weinigen hebben in hun tuinhuis plaats voor een compleet assortiment. Bovendien heb je bepaalde machines slechts heel sporadisch nodig. In dat geval kan je dus beter een tuinmachine huren.

Diezelfde voordelen gelden ook voor professionele tuinmannen. Ook als professional heb je sommige specifieke toestellen slechts zelden nodig, waardoor het voordeliger is om ze kortstondig te huren. Aangezien je volledig zelf kiest wanneer en hoelang je de tuinmachine wil huren, geniet je hierbij de nodige flexibiliteit. Bovendien kan je de benodigdheden zelf ophalen bij ons in Gits (nabij Roeselare) of kiezen voor een levering.

 

Heggenschaar of kettingzaag huren? Ontdek ons aanbod

Wie een beroep doet op een verhuurdienst zoals bij Arthur Beyls, kan rekenen op een uitgebreid aanbod met allerhande tuinmachines. Voor elke mogelijke klus in de tuin beschik je dus over professioneel materiaal.

Wil je bijvoorbeeld een kettingzaag huren, dan ontdek je in ons verhuuroverzicht meteen vier opties in verschillende groottes. Wij voorzien naast de machine zelf alle benodigdheden, zoals bijvoorbeeld reservekettingen en kettingolie. Zo kan je vlot aan de slag.

Hetzelfde geldt bij het huren van een heggenschaar. Verkies je een heggenschaar met tweetaktmotor, een heggenschaar met accu of een heggenschaar op steel (tweetakt of accu)? Steeds vind je jouw favoriete keuze in ons aanbod. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor andere tuinmachines, zoals bijvoorbeeld bladblazers, houtklievers, hakselaars, grondboren …

 

Tuinmachine huren mét bijhorende service

Je tuinmachine huren bij Arthur Beyls brengt, naast de eerder vermelde factoren, nog enkele duidelijke voordelen met zich mee. Je beschikt namelijk niet alleen over professionele machines, maar die zijn ook perfect onderhouden. Wij hebben een eigen atelier waarin we instaan voor het onderhoud en herstellingen aan verschillende tuinmachines. Dat betekent dat alle toestellen die we verhuren steeds in perfecte staat zijn.

Blijk je een bepaalde machine toch vaker nodig te hebben dan gedacht, dan kan je bij ons ook meteen tuinmachines aankopen. Bovendien mag je steeds rekenen op deskundig advies, zowel als je een tuinmachine wil huren of aankopen. Er is een ruim aanbod beschikbaar en wij helpen je graag om door het bos de bomen te blijven zien.

Tuinmachine huren of vragen over onze service?
Neem gerust vrijblijvend contact op met ons team.

Deel dit bericht

Info &
Contact

openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag:
Zaterdag
Zondag

07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 18u30
07u00 - 16u00
Gesloten

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons ruim aanbod in tuin- en reinigingsmachines?

Koop nu een Cramer robotmaaier!

Krijg €150 korting op de installatie!

🌱 Koop een Cramer maairobot bij Arthur Beyls als geregistreerde dealer.

🛠️ Ontvang €150 korting als je ook de installatie door ons laat uitvoeren.

📲 Registreer de robot op www.cramertools-service.com en geniet van een connectiviteits-abonnement van 12 jaar garantie voor de Cramer Connect App.

Promotie geldig tot en met 31 juli 2024. Neem nu contact op om te reserveren of kom langs in de winkel:

Vraag een offerte aan

Tuinmachine huren? Dit zijn de voordelen bij Arthur Beyls
Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen je een offerte op maat.

Huur nu!

Tuinmachine huren? Dit zijn de voordelen bij Arthur Beyls
Startdatum
Einddatum
Ik wil een halve dag huren
Ik neem een halve dag

Vraag een offerte aan

Interesse in dit toestel? Vul je gegevens in en we bezorgen een offerte op maat.

Wij staan persoonlijk voor je klaar.

Voor onderhoud, nazicht of herstellingen kan je steeds op onze diensten rekenen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer info rond de verkoop of verhuren van onze machines? Wil je meer weten over onze service?